포토 리스트

사진 (전체 155건)

A Ewha student built Welch-Ryang Aditorium and ECC by using a single block in 'Minecraft Survival'. She uploaded it on communication system with "I built it to fresh students who never visit Ewha campus". Others were suprised detailed creating. Photo by Heo Sol.

2020-09-29
 기사보기

Students prepare for festive season amid COVID-19 pandemic, adapting to the "untact" trend and abiding by social distancing protocols. Photo by Cho Su-hui.

2020-09-15
 기사보기

Ewha supports COVID-19 hash-tag campaign, #Geulae_Idaelo. Ewha begins a COVID-19 hash-tag campaign, #Geulae_Idaelo. This message consoles students who have been unable to come to campus due to the pandemic. Photo by Cho Su-hui.

2020-09-01

2020-09-01
 기사보기

Eco-friendly movement in Ewha. The students of Ewha sell the eco-kit for protecting environment. They repackage the existing eco-items. This movement is the first step to promote the environment. Photo by Cho Su-hui.

2020-06-15
 기사보기

New mascot for Ewha Womans University: “pear blossom.” The newly unveiled mascot designed by Oh Ha-kyung representing Ewha is displayed on campus. Photo by Cho Su-hui.

2020-06-03
 기사보기

Ewha Hanwoori House reopens cafeteria for their students and staff. Students who live in the dormitory and nearby staff are enjoying their lunch while keeping social distanceto avoid the spread of COVID-19. Photo by Shen Yu-yan.

2020-05-19
 기사보기

Ewha greets spring with the blooming of cherry blossoms on campus. The falling cherry blossom leaves cover the empty campus grounds, normally filled with students. Photo by Ko Yu-seon.

2020-04-15
 기사보기

Even before the semester begins, people are lining up in front of the ECC pharmacy to get masks accordingto the mask rationing system announced by the government.Photo by Ko Yu-seon.

2020-03-30
 기사보기

Ewhaian are spotted everywhere even at late night studying for the midterm exams. Photo by Park Jae-won.

2019-04-18
 기사보기

Spring comes along clothing the campus with warmth even though the cold hasn’t left yet the campus. Photo by Park Jae-won.

2019-04-03
 기사보기

Clubs, such as Two-Five, Pyrus performs for the newcomers at the plaza of the Student Union on their own unique way. Two-Five, a jazz club in Ewha, is singing “Round Midnight” inside the Student Union Building. Photo by Park Jae-won.

2019-03-21
사진 미리보기